середу, 7 червня 2017 р.


Навчальна практика учнів 
Китайгородської ЗОШ І -ІІІ ступенів 
на базі ХАІ.
Третій день 
 Цей день розпочався о 6 годині з ранкового бігу на стадіоні ХАІ ( на жаль не всі прокинулись так рано) . Після сніданку ми продовжили пізнавати нове. Цього разу завітали до факультету літакобудування та побачили аеродинамічну трубу. Ми дуже вдячні Солянику П. М., який цікаво і в доступній формі розповів де і як в повсякденному житті використовується аеродинаміка та навіщо вона потрібна.
В лабораторії літаків ми мали можливість не лише побачити літаки , потрогати їх руками, навіть мали змогу посидіти в кріслі пілота! Всі були в захваті! Навіть дорослі не прогавили такої можливості!
Також відвідали інститут випробувань літальних апаратів.
Потім було саме цікаве – школа робототехніки та основи програмування! Працювали з програмами які керують роботами. Після обіду нам прочитали лекцію з основ програмування роботомеханічних приладів.
Після цікавого робочого дня ми разом з групою учнів з міста Покров вирушили до Екопарку.
Це масштабний і унікальний благодійний проект МБФ «Фонд Олександра Фельдмана».
Основною місією проекту є створення соціально активного середовища, в якому і дорослі, і діти відчують, що все живе на Землі є однією великою родиною, в якій немає місця агресії, а є тільки любов, дружба і взаємодопомога.
Зоологічна колекція Фельдман Екопарк налічує понад 2 000 тварин 200 видів. Колекція приматів Екопарку залишається однією з найбільших не тільки в Україні, а й у Східній Європі – до неї входять 200 мавп. Парк - СУПЕР!!!
А потім знову парк Горького!і Та навіть за другий вечір ми так і не встигли оглянути цей чудовий прекрасний парк повністю.
Третій день перебування в Харкові був чудовий!


Світлина від Наталі Дзядик.
Світлина від Наталі Дзядик.Світлина від Наталі Дзядик.
Світлина від Наталі Дзядик.
Світлина від Наталі Дзядик.

Немає коментарів:

Дописати коментар