понеділок, 5 червня 2017 р.


Навчальна практика учнів Китайгородської ЗОШ І -ІІІ ступенів на базі ХАІ.
День другий!         30.05
Ласкаве сонячне проміння розбудило нас зранку, всі чудово відпочили та чекали  незабутніх  вражень від нового дня. Після смачного сніданку в на Фабриці кухня, місцеві її кличуть «Язва»,  ми відправились до вже  знайомого нам моторного корпусу  на факультет авіаційних двигунів, де  нам  розповіли про холодильні машини та тепловий насос. Ми дізналися, що ХАІ співпрацює з корпорацією «Рошен». Ось так!
Працювали з електронним мікроскопом, бачили залізо та різних комах. Було дуже цікаво!
 Також мали можливість побувати в залі конструкції двигунів, нам розповіли про будову двигунів. Ще ми дізналися, що студенти факультету авіаційних двигунів  користуються успіхом в США. Круто!
Після ситного обіду ми відвідали лабораторію робототехніки. Всім сподобалися роботи , які виконували функції повороту та  лазерного  випромінювання відстані.  Ці роботи  були сконструйовані студентами ХАІ.   Дякуємо Баранову О.О. та Бєлявському А.В  за цікаву лекцію!

                              



У вільний час, який  мали після 16 години, ми завітали до парку Горького. Парк вразив своєю величчю, красотою та охайністю.  Там дуже гарно, багато яскравих квітів, чудові алеї, а з дерева на дерево перестрибують білочки. Різноманітні атракціони  нікого не залишили  байдужим. Найбільше враження на всіх справив, звичайно,  фонтан.  Задоволені та щасливі ми завітали до піцерії, де смачно повечеряли. Повернувшись до профілакторію  грали в розвиваючі  ігри та дивилися фільм.  День був чудовий!








Немає коментарів:

Дописати коментар