понеділок, 5 червня 2017 р.

Навчальна практика учнів Китайгородської ЗОШ І -ІІІ ступенів на базі ХАІ.
Учні  нашої школи мали суперову можливість відчути себе студентами Харківського Авіаційного Інституту.  П'ять незабутніх днів, з 29.05 по 2.06, залишаться назавжди в нашій пам'яті.
В останній понеділок травня  ми прибули до чудового міста Харів, саме  на вокзалі  зустрілися з учнями  міста Покров, які разом з нами  проходили навчальну  практику на базі ХАІ.

 Дякуючи  студентам - волонтерам ми швидко прибули до  місця призначення , поселилися в нашу тимчасову домівку СП «Авіатор». Після смачного обіду  завітали до моторного конкурсу на факультет авіаційних двигунів, де відбулося знайомство з самим інститутом  та з його жителями.  Найбільш вразило те, що інститут тісно співпрацює з Німеччиною,  що студенти ХАІ мають можливість проходити там практику. Взагалі, випускники ХАІ мають великі перспективи  як в Україні, так і  інших європейських країнах.   Потім здійснили екскурсію містечком ХАІ.  Трішки втомлені після насиченого яскравого дня ми відправилися милуватися вечірнім містом. Вночі всі спали немов немовлята.






Немає коментарів:

Дописати коментар