понеділок, 27 лютого 2017 р.

                                          Мистецтво - саме життя, і воно безсметрне.

                         

    Мистецтво – це творче осмислення навколишнього світу талановитою людиною. Плоди цього осмислення належать не тільки його творцям, а всьому людству, що живе на планеті Земля. Безсмертні прекрасні утвори давньогрецьких скульпторів і архітекторів, флорентійських мозаїчних майстрів, Рафаеля й Мікеланджело… Данте, Петрарки, Моцарта, Баха, Чайковського. Дух захоплює, коли намагаєшся розумом охопити всі, створеними геніями, збережене й продовжене їхніми нащадками й послідовниками. Зараз неможливо уявити собі, що наше життя не супроводжувало б мистецтво, творчість.
  До творчості людину спонукають як соціальні мотиви, так і її фантазія, мрії. Так і учнів школи до творчості  спонукають їх  фантазії, мрії, які хочеться втілити на практиці, в процесі якої  створюються нові для самої себе цінності, які необхідні для всебічного розвитку. Інколи діти створюють речі, які є творами мистецтва.
    В нашому класі кожен учень - особистість, творець прекрасного.
Прочитавши романтична повість-казку  О. Гріна "Пурпурові вітрила", Муллабаєв Дмитро створив  ось таке диво, такий витвір мистецтва - "Корабель моєї мрії" Молодець Діма! Чекаємо від тебе наступного шедевру. 

Немає коментарів:

Дописати коментар